Hvordan installere gratis Avast Antivirus på Windows?

Er du alltid bekymret for et sikkert og høy hastighets system? Hvis det er tilfelle, bør du alltid holde deg oppdatert med de nødvendige programmene som kan holde systemet trygt, sikkert, energisk og klar til å fungere. Dette oppnås ved å ha god antivirus programvare installert på PC-en. Avast Antivirus, en programvare på tvers av plattformer som har kommet med en hel pakke med antivirus beskyttelse, skanning etter nettrusler, Internett-beskyttelse og et sky administrasjons program.

Hvordan installere?

La oss se den enklere måten å laste ned Avast på din Windows Avast Support nettside

1. Gå til nettstedet
2. Dette vil navigere i PC-ens operativ system når det åpnes.
3. Velg alternativet "Gratis nedlasting". Dette tar deg til nedlastingssiden og velger riktig fil på systemet ditt. Nedlastings prosessen kan ta noen sekunder å fullføre og vises på PC-en.

Merk: Hvis denne prosessen mislykkes eller forsinkes, vil den vise et varsel "Start på nytt her" på nedlastingssiden din. Klikk på start på nytt for å behandle nedlastingen.

4. En varslingsfane vises på skjermen med alternativet "Åpne".
5. Klikk på "Avast Exe." filen etter at filen din er åpnet i nedlastingsmappen på systemet ditt. Den viser noen få instruksjoner som må følges.
6. Klikk "Ja" under ledeteksten. Dette betyr ditt samtykke til å fortsette med programvaren på systemet ditt.
7. Klikk "Installer" for å fullføre installasjonen. Et dobbeltklikk på "Fortsett" fullfører hele installasjonsprosessen. Når det begynner å vises på skrivebordet ditt, dobbeltklikk på ikonet.

Merk: Hvis det ikke vises automatisk på skjermen, går du til Start-menyen og skriver Avast, og klikker deretter på Avast-ikonet. Det er det. Programvaren din er klar til bruk.

Hvis dette ikke skjer innen få sekunder, vennligst kontakt Avast Tekniske Støtte via deres offisielle nettside

8. Etterfulgt av dette, når Avast åpnes i vinduet, i øvre venstre hjørne, en fane "Status". Dette viser deg ulike alternativer, som:
en. Full System Scanner
b. Flyttbar volumskanning Egendefinert
c. Skann Home Network Security Scan
d. Planlagt skanning
9. For den første oppryddingen, klikk på "Full systemskanning", som renser systemet grundig ved å skanne alle truslene, skadelig programvare og virus på PC-en.

Merk: Denne skanningen kan ta noen minutter til timer. Når skanningen er fullført, varsler den deg om noen få skritt du må ta. Følg alle instruksjonene som er gitt.

Hvis dette ikke skjer innen 4-5 timer, vennligst kontakt Avast Support Norge Number via det offisielle nettstedet eller Avast kundeservice.

Konklusjon

Avast er en fritt og lett tilgjengelig programvare som kan brukes med letthet. Så det er alltid fordelaktig å holde seg oppdatert med Avast antivirus programvare og holde systemet rent og trusselfritt.

Popular posts from this blog

Hvordan aktivere Avast Active Protection?

Hvordan stoppe Avast fra å blokkere nettsteder?

Slik bruker du Avast Uninstall Tool