Hvordan deaktivere Avast Active Protection?

Som du kanskje allerede er klar over, er vi alle i dag en del av en planet der hver oppgave fullføres ved hjelp av teknologi og internett. Siden disse to elementene gir oss et betydelig antall muligheter, gjør det det praktisk for oss å få de beste fordelene tilsvarende.

De kan imidlertid også føre oss inn i farlige situasjoner siden systemet ditt vil bli utsatt for virus, skadelig programvare og hackere når du bruker nettet. I tider som disse er det ideelle du kan gjøre for å beskytte deg selv å investere i et passende antivirus program som Avast umiddelbart. Det er en slags applikasjon som vil gjøre det enkelt for deg å beskytte dingsene dine på alle mulige måter.

Denne plattformen har også tilleggs funksjoner som du kan abonnere på hvis du ønsker å øke beskyttel sesnivået på en praktisk måte. Som et resultat bør du huske på å vite mer om hvordan denne applikasjonen fungerer ved hjelp av Avast støtte teamet når du får tid.

Er dette en av de første gangene du har prøvd å finne ut hvordan du laster ned og setter opp et effektivt antivirus program som Avast på datamaskinen, bærbar PC eller smarttelefon? Hvis svaret er ja, er du kanskje ikke sikker på hva du skal gjøre eller hvor du skal begynne.

Det er imidlertid ikke god nok grunn til å gi opp. Det er fordi Avast tekniske støtte team raskt kan lette bekymringene dine. Alt du trenger å gjøre er å ringe, sende tekstmeldinger, e-post eller live chat med dem når du har tid.

Bortsett fra det er det noen få trinn du kan bruke for å deaktivere Avast Active Protection. De er:

  1. Det første du må gjøre er å åpne Avast sikkerhets programmet på den valgte enheten
  2. Når hovedvinduet åpnes, logg på profilen din umiddelbart
  3. En ny side vises foran deg, trykk på Innstillinger flisen
  4. En liste over alternativer vil være tilgjengelig foran deg, velg Aktiv beskyttelse
  5. Slå den av på riktig måte og lagre endringene

Ring Avast Støtte Norge nummer hvis du har flere spørsmål om dette programmet.

Relatert Artikkel:- Hvordan aktivere Avast Active Protection?

Popular posts from this blog

Hvordan aktivere Avast Active Protection?

Hvordan stoppe Avast fra å blokkere nettsteder?

Slik bruker du Avast Uninstall Tool